Més horari de visites a pacients

0
672

L’Hospital de Figueres flexibilitza mesures i ja permet que els pacients no covid puguin rebre visites des de les dotze del migdia fins a les vuit del vespre


L’Hospital de Figueres flexibilitza mesures i ja permet que els pacients no covid puguin rebre visites des de les dotze del migdia fins a les vuit del vespre. Durant tota aquesta franja, això sí, es permetrà que tan sols hi hagi un acompanyant a les habitacions. Els qui vagin a veure familiars o pacients ingressats han d’entrar per la porta principal de l’hospital i acreditar-se al taulell de recepció.

La mesura també s’estén a consultes externes i a la unitat de cirurgia sense ingrés (UCSI). No s’aplica, però, a les urgències, on l’hospital manté la restricció de no permetre-hi acompanyants per qüestions d’aforament. Feia temps que, arran del coronavirus, l’hospital havia restringit les visites a pacients ingressats. La millora de la situació epidemiològica, però, ha permès que ara la Fundació Salut Empordà estengui la franja de visites fins a les vuit hores diàries. La limitació no s’aplica a la planta maternoinfantil (allà hi pot haver un acompanyant les 24 hores del dia). A més, segons explica la Fundació Salut Empordà, «a totes les plantes es fan excepcions sempre que l’equip assistencial responsable del pacient així ho indiqui». Pel que fa al Sociosanitari Bernat Jaume, també es permeten les visites entre les dotze del migdia i les vuit del vespre. En aquest cas, poden entrar dos acompanyants a la vegada per pacient ingressat i és obligatori que portin posada en tot moment una mascareta FFP2.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li