MĂ©s futbol base que mai per Setmana Santa

0
1784

El MIC aterra amb més força que mai a la comarca, mentre que el Vila de Peralada manté el Barça i el Reial Madrid com a grans atractius


 

La Setmana Santa a l’Alt Empordà serà, també, una setmana de futbol. La comarca serà una de les seus principals de la 18a edició del torneig de futbol base Mediterranean International Cup –MIC–, un esdeveniment de grans dimensions que es podrà viure a nou seus diferents escampades pel territori alt-empordanès: Figueres –que tindrà com a feus l’estadi de Vilatenim, lloc de la inauguració, i l’Albert Gurt–, l’Escala, Llançà, Sant Pere Pescador, Navata, Bàscara, Empuriabrava i la Jonquera, el darrer municipi en afegir-s’hi.

La comarca acollirà una quarta part del torneig futbolístic i aixoplugarà partits de tres categories diferents: cadet, infantil i aleví. A més, el protagonisme també recaurà en el vessant de l’allotjament, sector on Figueres i Roses s’enduran el protagonisme, com a mínim, durant cinc nits.

EL MIC, EN XIFRES. El torneig arriba a la majoria d’edat amb noves categories: ha incorporat la B2, cadets de primers anys, i C2, infantils de primer any, mentre que també ha recuperat la categoria G, conjunts femenins d’aleví-infantil. Aquest fet, juntament amb una progressió imparable, ha fet que l’edició d’enguany hagi trencat tots els rècords participatius: 372 equips (15 dels quals alt-empordanesos) i més de 7.000 participants de 42 països diferents.

EL VILA DE PERALADA, A PUNT. Durant aquesta Setmana Santa l’activitat tampoc no s’aturarà a territori peraladenc. En aquest sentit, el CF Peralada organitzarà la 14a edició del popular torneig aleví Vila de Peralada, una competició que comptarà amb els dos grans caps de cartell de cada any: el Barça i el Reial Madrid. Enguany, acompanyaran a culers i merengues els equips següents: el Peralada, com a amfitrió, el Vila-real, l’Inter de Mèxic, el De Anza Force (EUA), el Cornellà i el Llagostera.

El president del club xampanyer, Miquel Llobet, apunta els secrets que han convertit el torneig en un referent a la província: «futbol de qualitat, fair play i molt d’entusiasme». Pel que fa als partits, entre divendres i dissabte al matí s’enfrontaran els equips de cada grup (al grup A hi haurà el Barça, el Vila-real, el Llagostera i l’Inter Mexico; al B s’hi trobaran el Reial Madrid, el Cornellà, el De Anza Force i el Peralada). A partir de dissabte a la tarda es disputaran les rondes prèvies a les finals, que tindran lloc durant el diumenge al matí i migdia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li