Més d’una cinquantena de comerços locals sortiran al carrer aquest dissabte

0
1652

Un dels espais principals serà la Rambla, on es podrà trobar una trentena de comerços i botigues que estan allunyades de la zona del centre comercial de la ciutat o que no tenen opció de via pública davant del seu establiment


Una vegada més, prop d’una cinquantena de botigues i comerços de la capital alt-empordanesa sortiran al carrer, en el marc de la 3a edició de Viu Figueres Carrer. La jornada comercial es farà dissabte, 2 de febrer, durant tot el dia a diferents espais de la ciutat. Un dels espais principals serà la Rambla, on es podrà trobar una trentena de comerços i botigues que estan allunyades de la zona del centre comercial de la ciutat o que no tenen opció de via pública davant del seu establiment.

D’altra banda, n’hi haurà una vintena més que muntaran la seva parada just davant la botiga física, i seran als carrers Forn Baix, Joan Maragall, Peralada o Ample.

Pel que fa als negocis adherits a la campanya, el consumidor hi trobarà tota mena d’establiments: de roba, sabates, alimentació, empreses, serveis, informàtica, etc. I des de l’entitat organitzadora n’avancen alguns noms, com ara Qüest, Desigual, Fajol, Sisters&Ro, Alegrí o Palmira, entre molts altres.

COMERÇ FIGUERES. Aquesta campanya s’impulsa des de l’entitat Comerç Figueres i destaquen que aquesta jornada «és una bona plataforma per donar a conèixer l’establiment i per donar sortida al producte de la temporada actual o de l’anterior». Afegeixen que la tercera edició «seguirà la mateixa tendència que les darreres». Cal destacar que l’entitat agrupa més de tres-cents establiments comercials de la ciutat en més de vint sectors diferents. I que són els creadors i impulsors de la targeta Empordà Card, un sistema de fidelització del Comerç i l’Hostaleria de l’Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li