Més de 600 propostes en el primer Pressupost Participatiu

0
636

Més endavant, la ciutadania serà cridada a prendre part del Fòrum Ciutadà de Priorització, una sessió en què els assistents hauran de seleccionar un nombre determinat de projectes


 

El passat diumenge, 19 de novembre, va acabar la recollida de propostes ciutadanes del Pressupost Participatiu de Castell√≥ d‚ÄôEmp√ļries. Durant el per√≠ode de presentaci√≥, els ve√Įns han entregat 611 propostes.

Un cop s‚Äôhan recollit totes les propostes presencialment i electr√≤nicament, aquestes seran ara valorades i quantificades pels serveis t√®cnics municipals. Aix√≠, seran considerades finalistes totes aquelles que compleixin els requisits seg√ľents: ser de compet√®ncia municipal, no sobrepassar el cost de 125.000 ‚ā¨, no contradir els plans aprovats, ser viables t√®cnicament, respectar el marc jur√≠dic i legal i ser considerades una inversi√≥.

M√©s endavant, la ciutadania ser√† cridada a prendre part del F√≤rum Ciutad√† de Prioritzaci√≥; una sessi√≥ participativa oberta a tots els ve√Įns en qu√® els assistents hauran de seleccionar un nombre determinat de projectes, que seran els que finalment se sotmetran a votaci√≥ popular.

Finalment, les propostes escollides en el Fòrum seran sotmeses a votació durant el febrer del 2018. Hi podran participar tots els empadronats al municipi majors de 16 anys. L’Ajuntament es compromet a integrar en el pressupost del 2018 les propostes més votades fins a esgotar la partida dels 125.000 euros.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz