Més de 400 persones ballen a la Festa de la Sardana

0
694

Enguany, la celebració a Les Escaules va voler retre homenatge al seus impulsors i va comptar amb una cobla formada per a uns vint-i-cinc músics de la Catalunya nord i sud


El petit poble de Les Escaules va aplegar més de quatre-centes persones en la setzena edició de la Festa de la Sardana. Enguany, la celebració va voler retre homenatge al seus impulsors i va comptar amb una cobla formada per a uns vint-i-cinc músics de la Catalunya nord i sud. Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, l’Associació Vall de la Muga amb la col·laboració de la Societat La Unió Escaulenca va organitzar una de les festes més tradicionals de la població. Des de la direcció, Pau Alegrí, explica al mitjà que «va ser un èxit total, després de dos anys de pandèmia la gent tenia ganes de ballar sardanes». Alegrí afegeix que aquest any hi havia certa «por que es perdés la tradició de venir a Les Escaules a ballar sardanes, però el públic va respondre molt bé».

LA FESTA 2023. La data de la Festa de la Sardana de les Escaules de l’any vinent ja està tancada i serà, si tot va bé, el 13 de setembre de 2023.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li