Mémora construirà i gestionarà el Tanatori de Roses

0
1132

La proposta guanyadora del concurs ha apostat per un edifici de línies rectes, volums purs i color blanc, envoltat d’oliveres i amb patis interiors privats a les sales de vetlla, que faciliti un ambient de calma i tranquil·litat


 

La construcció, la gestió i l’explotació del servei de Tanatori de Roses s’ha adjudicat definitivament a l’empresa Mémora Servicios Funerarios, SL. El Ple de dimecres passat va ratificar la decisió després que la proposta fos la més ben valorada en el procés concursal dut a terme en els darrers mesos.

El nou tanatori disposarà d’un edifici de prop de 650 m2 útils, amb tres sales de vetlla, sala multiusos, espai privat de treball i accés directe al cementiri. Pel que fa a la sala multiusos o oratori, aquest espai de 200 m2 tindrà capacitat per a 188 persones.

La proposta guanyadora del concurs ha apostat per un edifici de línies rectes, volums purs i color blanc, envoltat d’oliveres i amb patis interiors privats a les sales de vetlla, que faciliti un ambient de calma i tranquil·litat.

L’edifici s’integrarà amb l’espai exterior situant-se d’esquena als habitatges, amb els filtres que aportaran una futura zona verda, les oliveres existents i la creació d’una tanca de fusta calada, per potenciar el caràcter íntim i tranquil que requereix l’espai.

L’empresa adjudicatària es farà càrrec del cost de la construcció del nou tanatori. Pel que fa a la seva gestió i explotació, amb una concessió per a 30 anys, l’empresa pagarà un cànon fix de 240.000 euros l’any a l’Ajuntament de Roses, més un de variable equivalent al 60% dels ingressos anuals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li