Maverick Viñales ja passeja el nom de Roses arreu del món

0
539

El pilot de MotoGP llueix el nom de la vila on va néixer a la seva equipació per projectar-la com a destinació turística


 

El Castell de la Trinitat va ser dimecres l’escenari de la presentació de l’equipació de competició del pilot de MotoGP Maverick Viñales, que a partir d’ara lluirà el logotip de Roses. D’aquesta manera, en un oferiment altruista proposat per ell mateix, el pilot referma el seu vincle amb la població on va néixer i ajudarà a projectar-la com a destinació turística arreu del món, de manera gratuïta.

Durant l’acte de presentació, el mateix Viñales va manifestar: «És hora d’agrair a Roses tot el que ha fet per mi en tot moment. Poder portar i lluir el nom de Roses arreu, que per a mi és el millor lloc del món, i si pot ser guanyant competicions, crec que és la millor manera de fer que la gent la conegui». Per la seva banda, l’alcalde, Joan Plana, va agrair el gest al pilot, i va dir: «Evidentment, ens fa moltíssima il·lusió, tant pel retorn que representarà per al prestigi i per a la difusió de Roses, com per veure que la gent de casa nostra que arriba a triomfar en el seu àmbit, quan arriba a dalt de tot, es recorda de la seva ciutat, de la seva gent, i és capaç de fer un acte de compromís i d’estima com el què fa avui en Maverick, que valorem i agraïm enormement». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li