Maverick i Yamaha alcen el teló

0
934

La firma japonesa va acollir la presentació de la nova M1, una moto que aixeca moltes expectatives


 

La presentació de la nova Yamaha M1 prometia emocions fortes i no va decebre ningú. Ahir, a Jakarta, es va presentar la nova moto que pilotarà el rosinc Maverick Viñales la pròxima temporada a MotoGP, un model que canviarà el patrocinador principal, Movistar, per Monster, un fet que ha canviat substancialment els colors de la moto, ara més ennegrits.

Viñales i el seu company d’equip, el veterà Valentino Rossí, van ser els encarregats de descobrir la nova joia de la firma nipona, una moto que ha de servir per millorar la mala imatge que l’equip va firmar l’any passat.

Durant la presentació, Mack es va mostrar optimista: «La presentació de l’equip sempre és una cosa molt especial i més en aquest any, que suposa un començament nou per tots nosaltres. Estrenem nou patrocinador, nous colors i, en el meu cas, un nou número (recupera el dorsal 12). L’hivern ha estat una bona oportunitat per preparar-se per a la temporada 2019. Estic a punt per pujar a la nova moto», va explicar el rosinc, que també es va referir a les sensacions que va tenir a les acaballes de l’any passat: «Vam acabar la temporada amb gran força, serà important mantenir aquest impuls mentre ens preparem per a la primera cursa a Qatar (10 de març). El test de Sepang suposarà la primera oportunitat de veure on estem en relació amb els rivals. Tinc moltes expectatives per aquest any».

«MANTENIR LA CALMA». Tot i això, durant el seu discurs a la presentació l’expressió més utilitzada per Maverick va ser la de «mantenir la calma». Una cautela que, no obstant això, va arribar acompanyada, també, de la seva habitual ambició: «És una nova oportunitat per lluitar pel número u».

A més, Viñales també es va mostrar irònic quan el presentador de l’acte li va preguntar per la seva motivació: «Batre a Rossi», va respondre, abans d’afegir que era broma. «Quan fitxes per Yamaha i quan estàs a Yamaha el principal objectiu és el número u».

Sobre la relació amb Rossi, el pilot alt-empordanès va apuntar que «és important compartir dades i puc aprendre de la seva experiència». «Som amics, m’agrada tenir-lo de company d’equip. A veure si lluitem per les victòries durant el campionat», va manifestar.

YAMAHA, A PER TOTES. La marca japonesa té moltes expectatives en aquesta nova temporada. El lema compartit amb Monster és BeastModeOn, que vindria a ser com «En mode bèstia».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li