Maten amb un cotxe bomba Xavier Jaume Peña, acusat de les explosions al Paradise

0
1244

Xavier Jaume va ser un dels set detinguts per l’onada d’artefactes explosius que es va col·locar a l’exterior del prostíbul el 2012


 

Xavier Jaume Peña va quedar sepultat pel seu propi cotxe dijous passat a l’aparcament de casa seva, a Viladecans. En accionar el contacte del vehicle va esclatar la bomba adossada que hi tenia a sota. Així ha acabat la vida d’aquest home conegut per la policia com el gàngster que va exercir de sicari, narcotraficant i proxeneta. La causa de la seva mort no apunta a altra cosa que a una revenja. I és que els Mossos creuen que qualsevol dels múltiples enemics que tenia Xavier Jaume pot estar darrere de l’atemptat.

Una de les últimes accions de Jaume, també conegut com el “Gordo”, van ser els atacs que tenien com a objectiu el macroburdell Paradise de la Jonquera. Xavier Jaume va ser un dels set detinguts per l’onada d’artefactes explosius que es va col·locar a l’exterior del prostíbul el 2012. Segons les investigacions dels Mossos d’Esquadra, els autors dels fets van actuar per encàrrec dels anomenats Marsellesos, uns empresaris de la prostitució que volien adquirir el Paradise i com que no van aconseguir-ho, van decidir fer-lo saltar pels aires. La banda de Xavier Jaume va llançar explosius però va fallar la metxa d’un cotxe bomba, per tant no se’n van sortir amb les seves intencions. Per aquests fets, el Gordo va estar un any a presó i estava pendent del judici.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li