Mas Marcè reuneix receptes dels millors restaurants

0
1058

Ferran Adrià (El Bulli, de Roses), Carme Ruscalleda (Sant Pau, de Sant Pol de Mar), Joan Roca (El Celler de Can Roca, de Girona), Lluís Fernández (Els Pescadors, de Llançà), Roser Bronsoms (Can Jeroni, de Figueres)… i així fins a dotze, un per cada mes de l’any. El calendari del Mas Marcè corresponent a l’any 2011 -el quart que edita aquesta empresa familiar- torna a reunir els principals xefs de cuina catalans que expliquen una recepta dels seu establiment, complementada amb el maridatge amb un vi de la Denominació d’Origen Empordà. “Estem contents perquè any rere any els cuiners dels restaurants a qui subministrem es presten a col·laborar-hi”, assenyala Manel Marcè, un dels propietaris de la granja.
Mas Marcè ha convertit la seva explotació d’ovelles de Siurana d’Empordà en una indústria làctia on fa quallada, una menja coneguda a la seva zona com a recuit, a més de mató, iogurts i emporità, un formatge que té com a referència el feta.
“Tenim la qualificació Artesanal Alimentària i ens hem convertit en una empresa de producció Agrària Ecològica. Vàrem fer la sol·licitud al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica i hem tingut un període de dos anys per fer la conversió. A partir d’aquí els nostres productes tenen el segell de CCPAE, i són ecològics al cent per cent”, explica.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li