Mas apadrina Masquef com a alcaldable de Junts per Figueres davant de 400 persones

0
1121

El candidat a la reelecció diu que desencallarà el projecte de la segona biblioteca per ubicar-lo a l’estació d’autobusos


 

Jordi Masquef ja és oficialment l’alcaldable de Junts per Figueres, la marca amb què el PDeCAT concorrerà a les eleccions municipals del maig. Dijous passat al vespre al cine Las Vegas es va presentar la candidatura de Masquef davant de 400 persones. L’actual alcalde i candidat a la reelecció va rebre el suport de l’expresident Artur Mas, dels diputats Gemma Geis i Sergi Miquel i de la presidenta del PDeCAT de Figueres, Chantal Olivé.

El candidat va aprofitar l’acte per anunciar la seva proposta per desencallar el projecte de la segona biblioteca. Proposa ubicar l’equipament a l’espai que ocupa ara l’estació d’autobusos i aquesta aniria a l’altre costat de la via del tren, concretament, al carrer del Progrés. Amb això es pretén «revitalitzar i sacsejar, urbanísticament i socialment, tot el barri de l’estació amb un equipament de primer ordre».

En la seva intervenció, Masquef va insistir en el tema de la neteja i l’incivisme i va tornar a pronunciar la frase: «Vull fer la vida impossible als incívics». Pel que fa a urbanisme, el candidat va afirmar que «aquest ha de ser el mandat de la recuperació definitiva de la Sala Edison com a motor urbanístic, econòmic i social de tota la zona». També va apostar per crear l’Agència de Comerç i Turisme (publicoprivada) i consolidar Figueres com a ciutat dels grans esdeveniments. El cap de llista va apel·lar a recuperar «l’orgull figuerenc» i a pensar en un model de ciutat europeu que «fusioni l’estètica i la qualitat urbana amb la funcionalitat». En seguretat, va parlar de «la necessitat» d’ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana i reforçar la presència dels Mossos d’Esquadra. Masquef no va estalviar retrets a l’oposició, a qui va acusar de «torpedinar-ho tot fins a l’últim dia convertint la ciutat en pràcticament ingovernable». Va afegir que «la gent està cansada de falses promeses».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li