Martínez s’estrena avui com a gerent de Fisersa i exercirà fins que es faci el concurs

0
534

El fins ara Cap de Mobilitat i Transports de Fisersa, Lluís Martínez, debutarà avui com a gerent de l’empresa, i ocuparà el càrrec en situació d’interinitat fins que es nomeni el gerent definitiu, ja passades les eleccions municipals del 2015. Ahir al vespre, la Junta General de Fisersa va nomenar Martínez -que tindrà un contracte temporal de substitució- “per la seva sòlida i contrastada experiència dins de l’empresa”.
El conseller delegat de la companyia, Manel Toro, explica que, després de decidir ajornar el concurs fins al proper mandat, van revisar els estatuts socials de l’empresa i van advertir que la junta pot designar un gerent per un període de temps determinat. I van decidir nomenar Martínez “fins que la junta decideixi procedir a la selecció d’un gerent, posant unes bases o fent qualsevol altra actuació”. En aquest sentit, Toro matisa que no es volen precipitar, “perquè no deixa de ser un càrrec de confiança que necessita una complicitat amb l’equip de direcció”. Així, “sembla més lògic que el procés s’iniciï passades les eleccions”.
Mentrestant, Martínez serà el gerent i Toro -que assegura que “en un moment em van donar poders pel procés, però jo no pretenc ni vull ser gerent”- es mantindrà com a conseller delegat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li