Marta Felip només respon el seu advocat i diu que l’1-0 va actuar «com una ciutadana més»

0
1169

També va declarar que «a Figueres es va votar perquè la gent ho va voler i es va fer amb una organització absolutament aliena a l’Ajuntament»


 

Dimarts passat, a quarts de dues del migdia, l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, va comparèixer davant del jutge en relació amb l’1 d’octubre. Felip va declarar que aquell dia va actuar «com una ciutadana més».

L’alcaldessa només va respondre a les preguntes del seu advocat i va explicar que les diligències s’han obert arran de la denúncia d’un particular vinculat al partit polític INTRA, que va concórrer a les municipals del 2015. En aquest sentit, Felip va assegurar que es tracta d’un cas «polític» i que espera que el jutge que la investiga ho tingui en compte. També va declarar que «a Figueres es va votar perquè la gent ho va voler i es va fer amb una organització absolutament aliena a l’Ajuntament».

Una cinquantena de persones van anar fins als jutjats per donar suport a Felip: hi havia alcaldes, regidors, familiars i amics. Hi era l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que també ha hagut de declarar per l’1-O per una denúncia d’un particular. El Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm. 6 investiga Felip per un presumpte delicte de desobediència en relació amb el referèndum.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li