Maridatge empordanès de confiança

0
434

Cellers i restaurants s’uneixen per promoure els vins i la cuina del territori i per superar la situació plegats


Les ganes de reprendre l’activitat i la força del territori en l’àmbit enogastronòmic han fet sorgir el manifest «Maridatge empordanès». Dijous passat, cellers i restaurants de l’Empordà signaven a Pals aquesta declaració amb el compromís de tirar endavant amb «les bones pràctiques i els protocols per oferir les màximes garanties de seguretat sanitària».

A l’acte de signatura del manifest hi van participar un centenar de representants de tots els col·lectius. L’escriptor Adrià Pujol va ser l’encarregat de llegir el manifest, que van signar la presidenta de la Cuina del Vent, Roser Bronsoms; el president de la Cuina de l’Empordanet, Vicenç Fajardo, i el president del Consell Regulador de la DO Empordà, Xavier Albertí. La rúbrica representa el compromís de treballar plegats i també una reivindicació conjunta de la cuina i la gastronomia, «com a empreses, com a artesans i com a persones». Finalment, s’assumeix el compromís de treballar intensament per afavorir la ràpida recuperació dels dos sectors (l’enològic i el gastronòmic), mitjançant la generació de confiança i seguretat en els clients potencials.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li