Maria del Mar Bonet canta per la crisi dels refugiats a Ventalló

0
1254

Abans de començar el concert, que es farà aquest dissabte a pavelló municipal, el director de l’ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, explicarà la situació actual dels rescats a la Mediterrània


La mallorquina Maria del Mar Bonet fa parada a l’Alt Empordà, concretament a Ventalló. Aquest cap de setmana oferirà un concert en suport als refugiats en el marc de la celebració dels cinquanta anys d’escenaris de la cantant. Tota la recaptació es destinarà a l’ONG Proactiva Open Arms.

CONCERT SOLIDARI. Maria del Mar Bonet actuarà dissabte, 13 de maig, a les 20.30h al pavelló municipal acompanyada del quartet de músics habituals i del sirià Mouslen Rahal. Aquest concert està organitzat per l’Ajuntament de Ventalló i té el suport de la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, la Fundació Perramón i Caravan Inn.

El preu de les entrades és de 18€ anticipada i de 20€ a taquilla el dia del concert. Es poden adquirir-se a diferents punts de venda, com ara a Ventalló a Ca la Lourdes, a la carnisseria Roca, a el Teatret i a l’ajuntament. I a l’Escala es pot aconseguir a la xarcuteria Roca.

Abans de començar el concert,el director de l’ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, explicarà la situació actual dels rescats a la Mediterrània, l’activitat que específicament realitzen i a on aniran destinats els diners recaptats.

50 ANYS DEMÚSICA. Aquest concert solidari s’emmarca en la gira Maria del Mar Bonet – 50 anys d’escenaris, un espectacle musical que recull cinc dècades d’història de Bonet. Ella explica que volia ser ceramista, però per una sèria d’esdeveniments i gràcies al seu germà Joan Ramon i als Setze Jutges va fer-se cantant. A l’estiu de 1965 va actuar en un recital dels Setze Jutges a l’Hotel Jaume I de Palma i al cap de poc es va convertir en “jutgessa”. Bonet presentarà a Ventalló el seu darrer disc, Ultramar, publicat aquest 2017.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li