Marco Mezquida serà l’artista resident del IV Campus Peralada

0
1019

La programació del Campus pretén apropar els artistes del Festival de Peralada als joves del territori


 

Fins avui, 800 estudiants de centres educatius i escoles de dansa i música de referència han participat en el Campus Peralada, que forma part del Festival Castell de Peralada. En la quarta edició, que tindrà lloc els mesos de juliol i agost, amplia la seva àrea d’actuació i inclou la ciutat de Perpinyà. El programa presenta tallers didàctics, a càrrec de pedagogs professionals de música i dansa. Joves podran gaudir de sessions amb Marco Mezquida i amb l’autora del cartell de la 33a edició del Festival, Ouka Leele; la companyia Ballet Nacional Sodre oferirà una classe a alumnes de dansa i, a part, podran assistir a assajos generals de diversos espectacles. A més, Abigail Prat imparteix xerrades, aquest mes, a instituts del territori sobre les obres Història d’un soldat, d’Igor Stravinski, i La Traviata, de Verdi. Isabel Suqué, presidenta de la Fundació Castell de Peralada, parla de la programació: «El Campus és la nostra aposta pels joves i el territori. La nostra vocació és poder apropar les nostres propostes i l’excel·lència artística que ens proporcionen els artistes del cartell als joves».

CICLE DIÀLEGS. En el marc del Campus, s’ha organitzat Diàlegs. Per una banda, els coreògrafs Blanca Li i Igor Yebra parlaran de la figura del Quixot en el món de la dansa a la Biblioteca del Castell i, per l’altra, el director Paco Azorín i la periodista cultural Maricel Chavarria debatran al voltant de La Traviata i l’empoderament de la dona al Liceu de Barcelona.

RESIDÈNCIA. Marco Mezquida ocuparà la residència artística del festival, on presentarà el treball No hay dos sin tres (10/07), i l’espectacle Els somnis de Ravel (11/07), a la Finca Malaveïna deGarriguella. A més, farà tàndem amb la ballarina Sol Picó amb Cita a cegues a l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf (14/08). Dins del Campus Peralada farà una màster class de Jazz (11/07).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li