Marcaran un itinerari per a vianants entre el centre de Figueres i les dues estacions

0
872

L’Ajuntament de Figueres està acabant de redactar un projecte que permetrà reforçar la senyalització de la ciutat i, en especial, la que uneix el centre i les dues estacions de tren. Es tracta d’un itinerari per a vianants que combinarà els indicadors de la parada de tren convencional i la nova estació de Figueres-Vilafant amb la localització d’altres serveis, museus i equipaments de la ciutat.
L’alcaldessa, Marta Felip, explica que el traçat s’iniciarà a l’estació del TAV i, passant pel carrer Avinyonet, enllaçarà amb el passeig Nou i el carrer Pep Ventura per arribar fins a la Rambla. D’aquí, connectarà amb la plaça Catalunya. I per l’altra banda, seguirà per la plaça del Gra i un tram del carrer Méndez Núñez per arribar a la plaça de l’Estació a través del carrer Pompeu Fabra.
El regidor de Via Pública, Quim Felip, detalla que “en funció del carrer on et trobaràs del centre de la ciutat, aniràs trobant els senyals que t’aniran indicant les coses més properes: la Rambla, el teatre, l’estació convencional, l’estació de l’AVE si vas més cap al nord…”. La idea del pla –que ja gairebé està enllestit- és que el visitant que es desplaça a peu per Figueres sàpiga en tot moment on està, quins són els punts d’interès que té més a prop, i per on ha de passar per arribar més fàcilment al seu destí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li