Manuel Escobar: ‘Hem vist un govern i una alcaldessa que no han sigut per a tots els ciutadans’

0
1889

Manuel Escobar Ă©s el candidat a l’alcaldia de Roses pel Partit Popular de Catalunya


 

On s’ha malinvertit durant l’últim mandat?
Ha estat una legislatura atĂ­pica pel fet de ser un govern que no tenia majoria i s’ha vist obligat a pactar sempre amb l’oposiciĂł. El mĂ©s important Ă©s que hem vist un govern i una alcaldessa que no han sigut de tots els ciutadans, sinĂł d’una part del municipi, en el qual l’alcaldessa, per la seva ideologia, s’ha centrat mĂ©s en temes com l’independentisme, els presos… no pas en el dia a dia del municipi.

Per tant, on s’hauria d’invertir?
Podríem incrementar alguna despesa a ajudes socials, que són importants ara mateix, com ara en aquelles entitats tan delicades d’ajudes a les famílies com Roses Contra el Càncer, Fadir o Tramuntanets. També calen inversions a la promoció turística. Vivim del turisme i a FITUR, per exemple, Roses és com si no existís. Promocionalment Roses no es ven.

Seran uns comicis fragmentats, amb qui pactaria per fer govern?
No pactarem amb qui no pensi com nosaltres, som constitucionalistes. Jurem i prometem la constitució i no pactarem amb el partit que no ho faci. No pactarem ni amb partits independentistes ni amb separatistes ni de llaços grocs.

Quin projecte destacaria del seu programa electoral?
Un dels més ambiciosos és el gran pàrquing, hauria de ser semblant al de Cambrils o Vinarós. L’entrada de Roses ha de ser carretera per baix i pàrquings als costats.

Com cal encarar el top manta?
Soc regidor des del 1999 i ja llavors hi havia el problema del top manta. El sector del comerç ho està patint molt des de fa temps i som un dels municipis més afectats de tota la costa mediterrània. Hi ha 400 persones fent una activitat il·legal i al nostre programa hem posat: «Lluitarem contra el top manta». De quina manera? És difícil, perquè les lleis no ens emparen per fer front a aquest problema. L’únic que podem dir és que lluitarem. Però hem de lluitar per buscar solucions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li