Malú, Melendi, Pignoise i La Pegatina actuaran al primer Figueres Rock Festival

0
717

Figueres ja té el seu Benicàssim particular i no caldrà esperar a l’Acústica per donar-se un empatx de decibels, suor i cervesa. La primera edició del Figueres Rock Festival arriba de la mà de la promotora C&F Investment i convoca quatre dels noms que millor representen allò anomenat la música de fusió: Melendi, Malú, La Pegatina i Pignoise.
El format de concert permet al públic escollir a quants concerts vol assistir i només pagar en funció d’això. El xou començarà a les 16.15 hores amb Malú i continuarà a les 18.15 h amb La Pegatina. Pignoise saltarà a l’escenari a les 21 hores i Melendi tancarà el festival a les 23 h.
El recinte disposarà de tots els serveis; begudes, menjar i lavabos, així com d’un sistema de refrigeració, que permetrà gaudir de tota una tarda de rock sense abandonar les instal·lacions.
L’aforament previst és de 7.900 localitats i hi ha tres espais diferenciats: la pista i dues tribunes. Els preus de les entrades van en funció del nombre de concerts als quals es vulgui assistir i de la localització del seient, així que les combinacions són múltiples i els preus van dels 15 euros (només La Pegatina, dempeus i en pista) a 59 euros (tot el festival assegut a la Tribuna A). Més informació a www.figueresrockfestival.com.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li