MagnĂ­fica Sharleen

0
1190

El grup està de gira celebrant els 30 anys del seu disc Southside i l’actuació a Roses ha estat l’única dels escocesos a Catalunya


 

Primeres actuacions del Festival Sons del Món 2019 a la imponent Ciutadella de Roses. El poder de convocatòria d’aquest dissabte va estar motivat per l’actuació dels Texas amb la carismàtica Sharleen Spiteri al capdavant. El grup està de gira celebrant els 30 anys del seu disc Southside i l’actuació a Roses ha estat l’única dels escocesos a Catalunya. Prèviament, per escalfar motors, va sonar la música de la jove Carla Urdiales.

Passaven uns minuts de les onze de la nit i la roquera Sharleen saltava a l’escenari amb la seva emblemàtica guitarra verda. Ja d’entrada va demanar al públic si estava preparat per la festa. Aquells que la segueixen sabien que la diversió i les bones sensacions estaven garantides. El perfil dels assistents era majoritàriament de seguidors del pop-rock dels 80 i 90 i molts van deixar les cadires per ballar incansablement. Van sonar temes com Every day now, Thrill has gone, I don’t want a lover, Summer son, In demand, Halo o Say what you want. El públic vibrava i no hi tenia a veure només la música, sinó també la líder de la banda i els seus dots comunicatius. Sharleen Spiteri va agrair a Roses la seva entrega amb emocionats Oh, my god! També repetia els crits de «guapa» que venien del públic i que ella mateixa amb ironia recollia. La cantant donava les gràcies pel «guapa» tot dient: «Em veieu de lluny». La nit va ser especial, i més per la Carlota, una fan que va acabar pujant a l’escenari cantant amb Sharleen el tema So called friend.

Una hora i mitja de concert amb dos bisos, un d’ells la versió del tema Suspicious mind d’Elvis Presley. Una gran nit i a la vegada una bona lliçó de professionalitat i de connexió amb el públic. Sharleen és l’ànima de Texas per molts motius, però també per ser una roquera de cap a peus amb una energia innegable als seus 51 anys. Sens dubte l’èxit és de tot el grup, però la dosi Spiteri és potent. Visca les dones roqueres!

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li