Made in BorrassĂ 

0
953

E n Lluís Coma té 32 anys, és de Borrassà i els seus estudis d’enginyeria industrial i la seva empresa de distribució d’articles de decoració l’han portat a inventar l’anomenat Blockystar. El creador diu que “aquesta és l’única i veritable solució per bloquejar portes i finestres. No n’hi ha cap altra, la resta porten problemes”.
En el país de la tramuntana evitar que una porta no es tanqui de cop i de manera brusca no és tan senzill. Fins i tot, en alguns casos, el sistema de posar una cadira per fer de topall no ha funcionat. Una forta ventada s’ha acabat enduent el moble i el tancament ha petat tan fort que el vidre tampoc ho ha resistit. Però segons aquest borrassenc, aquests problemes s’hauran acabat amb el seu topall perquè “s’adapta a totes les mides, és flexible, no s’ha de clavar, no calen adhesius i serveix tant per a portes com per a finestres”.
En Lluís va estar pensant en l’objecte durant un temps, es va inspirar visitant fires del sector i en un parell de mesos, al març d’aquest any, va tenir enllestits els dibuixos del seu sistema de bloqueig

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li