Maçanet de Cabrenys programa activitats de tota mena per la Castanyada i Halloween

0
1002

El municipi presenta quatre dies d’activitats diverses per a totes les edats i gustos


Maçanet de Cabrenys viurà un cap de setmana temàtic a base de castanyes i carbasses. Anem a pams. Dissabte 29 d’octubre se celebrarà la 20a edició de la Fira de la Castanya. El tret de sortida serà la passejada popular que organitza el CEM, a les 9.30 h. I l’obertura de la fira serà a les 10 h. Enguany hi haurà les parades de l’APPA, l’Agrupació de Petits Productors Artesans, i també de les entitats del municipi. Durant la jornada, es farà La Maledicció de la Castanyera, una experiència escape. I, a la tarda, Neus Dilmer explicarà la seva experiència com a trementinaire. L’alcaldessa de la població explica que la trementinaire «vindrà a explicar la seva experiència per donar a conèixer aquest ofici».

JORNADES GASTRONÒMIQUES. En el marc de les activitats, del 29 d’octubre al 14 de novembre es faran les jornades gastronòmiques a base de castanya en diferents restaurants.

DIUMENGE DE BALL. Pel que fa a diumenge, 30 d’octubre, hi haurà ball per a la gent gran a la sala, a càrrec de l’orquestra musical Sharazan.

HALLOWEEN. L’alcaldessa de Maçanet de Cabrenys explica que dilluns, 31 d’octubre, concentrarà les activitats temàtiques de Halloween, «que organitza l’AMPA i ho farà amb un passatge del terror a l’Horta i amb una passejada pel municipi tot fent truco o trato». L’entrada al passatge del terror és de 2 euros i hi haurà servei de bar i entrepans.

VERMUT LITERARI. El que clourà els quatre dies d’activitats tradicionals i festives de Maçanet de Cabrenys serà el vermut literari de dimarts, 1 de novembre, amb la presentació del llibre Bocins de pell, de l’escriptora figuerenca Isabel Guzmán. La presentació literària es farà a les 12 h, a l’antiga oficina de turisme de la població, és a dir, a l’aparcament del pont. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web del consistori.


  • Consulta el programa de la castanyada, aquĂ­. 
  • Consulta el programa de Halloween, aquĂ­. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li