Maçanet de Cabrenys celebra la Fira de la Castanya amb un concurs d’aparadors

0
2022

Aquesta Ă©s la principal novetat que presenta la XVI ediciĂł de la fira temĂ tica que se celebrarĂ  dissabte


 

Maçanet de Cabrenys impulsa, una tardor més, la Fira de la Castanya. Aquest dissabte, 2 de novembre, se celebrarà la XVI edició de la fira i durant tot el dia hi haurà activitats de diferents temàtiques relacionades amb l’artesania i les castanyes. L’obertura de la fira serà a partir de les 10 del matí i durant tota la jornada hi haurà una parada de castanyes. L’alcaldessa del municipi, Mercè Bosch, detalla que en aquesta edició la principal novetat serà el concurs d’aparadors. «Els establiments comercials que vulguin podran decorar l’aparador amb la temàtica de la tardor o de la Fira de la Castanya», detalla Bosch. I per tal que el visitant pugui veure tots els establiments participants, es repartirà un mapa amb tots els aparadors decorats.

I CONCURS D’APARADORS. Pel que fa a les votacions, tal com explica l’alcaldessa, es repartirà juntament amb el mapa un full de votacions, «així el públic podrà votar l’aparador que més li agrada». I a la parada de castanyes de l’Ajuntament, durant tot el dia, hi haurà una urna on es podrà dipositar el vot.

LA FIRA. Tal com hem dit anteriorment, la fira s’obrirà a les 10 h i durant el matí hi haurà un total de cinc tallers d’artesania. Segons apunta Bosch, per seguir la línia d’altres anys hi haurà una vintena de parades. «El que volem és que les parades que venen siguin 100% artesanes i tinguin productes elaborats».

LES ACTIVITATS. A les 9.30 h començarà la caminada popular pels voltants de Maçanet de Cabrenys. Com en altres ocasions, la caminada estarà guiada pel Club Excursionista Maçanetenc. I la sortida es farà des del pàrquing. Detallen també que la participació és oberta a tothom.

CERCAVILA. Es farà a la tarda, a partir de les 17 h, a diferents carrers del nucli de Maçanet de Cabrenys i anirà a càrrec d’un grup de música tradicional que porta per títol Mini-Stress.

Per cloure la Fira de la Castanya, a les 20 h es farà el sorteig de diversos regals que organitza el consistori i les entitats de Maçanet de Cabrenys.

  • Pots consultar el cartell de la fira, aquĂ­. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li