L’Open d’Espanya de J70, a l’Escala

0
1195

Competiran fins a 3 embarcacions locals encapçalades pel Nautiescala 3, amb l’escalenc Gerard Marín, vencedor del Campionat de Catalunya 2018, com a patró.


 

El Club Nàutic l’Escala aposta fort per la disciplina de J70. Després d’acollir el Campionat de Catalunya 2018, el port esportiu albergarà entre els dies 6 i 9 de juny l’Open d’Espanya 2019, una prova integrada a les J70 Summer Costa Brava Series de l’Escala que serà puntuable per definir el combinat espanyol que participarà en el Mundial juntament amb les Villalia Spring Series disputades a Vigo entre el 17 i el 19 de maig.

En total, des del club esperen congregar una vintena de tripulacions. Entre aquestes, hi haurà equips com el Noticia (RCM Santander, un dels líders de les Villaia Spring Series de Vigo, o Patakin (CM Mallorca), guanyador de les passades Barcelona Winter Series del RCN Barcelona. També competiran fins a 3 embarcacions locals encapçalades pel Nautiescala 3, amb l’escalenc Gerard Marín, vencedor del Campionat de Catalunya 2018, com a patró. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li