L’Oncolliga prepara el «Mou-te pel càncer»

0
1064

Es tracta d’un repte solidari on demanen als participants que realitzin una ruta de 5 o 10 km per l’entorn de la seva població, i sobretot que comparteixin l’experiència a través dels perfils socials utilitzant les etiquetes #run4cancer2021 i #moutepelcancer


 

La Fundació Oncolliga de Girona té a punt una activitat solidària per aquest cap de setmana. Es tracta d’un repte solidari on demanen als participants que realitzin una ruta de 5 o 10 km per l’entorn de la seva població, i sobretot que comparteixin l’experiència a través dels perfils socials utilitzant les etiquetes #run4cancer2021 i #moutepelcancer.

Per apuntar-se a aquesta proposta solidària només cal inscriure’s a través de la pàgina web de l’Oncolliga (www.oncolligagirona.cat). Durant el procés cal triar una de les poblacions disponibles, com Figueres, ja que s’enviarà una mascareta solidària a cada inscrit en un punt de la població escollida. A més a més, tots els participants rebran un correu electrònic amb un diploma personalitzat. El preu únic de la inscripció és de 10 euros.

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li