L’ONCE organitza una jornada de sensibilització sobre el Braille a la Fages de Climent

0
711

L’acte va comptar amb diferents activitats per acostar a la gent aquest sistema de lectura i escriptura tàctil pensat per a persones cegues, inventat pel francès Louis Braille el 1824


La corporació ONCE va realitzar el passat dijous a la tarda una jornada de sensibilització sobre el braille a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres. L’acte va comptar amb diferents activitats per acostar a la gent aquest sistema de lectura i escriptura tàctil pensat per a persones cegues, inventat pel francès Louis Braille el 1824. L’acte va comptar amb diferents eines relacionades amb aquest format de lectoescriptura, com un conjunt de peces amb el format Braille, que es poden situar en un tauler per escriure paraules, i també amb una màquina d’escriure que permet elaborar textos en paper directament en aquesta lectoescriptura.

A banda de les propostes de sensibilització, el director de l’agència ONCE a Figueres, Guillermo Fernández, va fer entrega de quatre contes, que han passat a formar part del fons de la Biblioteca Fages de Climent.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li