L’Olivar Gran es forma en lideratge per a l’aprenentatge

0
921

Es tracta del programa Lideratge per a l’Aprenentatge, impulsat per EduCaixa, i amb col·laboració de la Universitat de Londres


Diversos centres educatius de l’Estat s’han inscrit en un projecte innovador per formar equips directius. Es tracta del programa Lideratge per a l’Aprenentatge, impulsat per EduCaixa, i amb col·laboració de la Universitat de Londres. De les 233 sol·licituds presentades per participar se n’han escollit 50, i una és la de l’equip directiu de l’institut figuerenc Olivar Gran.

Fa uns dies, el director del centre, Rafa González, i el cap d’estudis, Carles Ballart, van participar en la primera sessió de formació. Durant tot aquest curs 2019-2020 els representants de l’Olivar Gran rebran el suport d’una persona que els ajudarà en aquest aprenentatge. La formació va adreçada a les persones que s’encarreguen de liderar els centres, però es tracta que la formació sobre l’equip directiu es traslladi també als altres docents i a l’aula en general. Com a conseqüència, això ha de repercutir en l’alumnat i en la qualitat de l’ensenyament. La nova metodologia s’ha posat en marxa per millorar estructures, continguts i, sobretot, el sistema educatiu en general.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li