Lolita homenatja Lola a Figueres

0
550

La polifacètica Lolita porta el proper 24 d’abril al Teatre El Jardí de Figueres l’espectacle amb el qual està arrasant per tots els teatres de l’Estat espanyol. ‘De Lolita a Lola’ és molt més que un concert de grans èxits, amb una posada en escena espectacular i multimèdia; Lolita fa duets virtuals amb la seva mare i el seu germà Antonio (tots dos desapareguts), explica anècdotes a cau d’orella al públic i crea el caliu necessari per celebrar amb els espectadors els seus trenta-cinc anys damunt els escenaris. Temes com Amor amor, Sarandonga o No dudaría són la bandera d’un espectacle que ha rebut l’aplaudiment unànime de la crítica i del qual en breu apareixerà un àlbum gravat en directe. Recuperada ja de la seva intervenció del passat gener, la filla de La Faraona promet que ha tornat amb les bateries carregades i amb ganes de molta marxa.

HR: Després de la intervenció del passat gener, com es troba? Torna amb les bateries carregades?
LF: La veritat és que crec que mai he tingut les bateries descarregades i, si n’hi havia cap dubte, després del gran èxit que acabem de tenir a Madrid durant la darrera setmana, en què hem emplenat de gom a gom el teatre cada nit, molt menys. Estic en plena forma.

HR: El xou que veurem és un repàs de la seva carrera. Per què ara?
LF: Doncs perquè complir 35 anys damunt els escenaris és una molt bona excusa per muntar un espectacle com aquest i sortir de gira. No hi ha cap més raó que aquesta.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li