L’Oli de Pau treu una nova anyada malgrat els entrebancs de la Covid

0
782

Amb relació a la collita, hi ha hagut menys quantitat d’olives, tot i que el rendiment en oli és més alt


 

L’Alt Empordà és territori de vins, però també, cada vegada més, d’oli. El celler Empordàlia de Vilajuïga i Pau ha tret aquest novembre la nova collita d’enguany del seu nou Oli de Pau, un producte amb DOP Oli de l’Empordà que té el reconeixement de Girona Excel·lent 2014-15, 2016-17 i 2018-19.
Una tradició del celler és presentar la nova anyada per la Festa de l’Oli que es fa per la Puríssima, però a causa de la Covid això no ha estat possible. Ara bé, l’oli ja es pot trobar a les agrobotigues d’Empordàlia, així com a la botiga en línia del celler.

Amb relació a la collita, hi ha hagut menys quantitat d’olives, tot i que el rendiment en oli és més alt. Un resultat meritori si es té en compte que el procediment s’ha hagut d’adaptar a la pandèmia: grups bombolla i planificar les entrades de les olives al molí. La campanya va començar l’octubre i es preveu que duri fins al gener. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li