L’Okup’Alt doblarà l’oferta formativa de cara al 2020

0
1339

La intenció del Consell Comarcal és mantenir l’equip de formadors i fer una edició a primers d’any i l’altra a la tardor


 

El projecte Okup’Alt, que vol fomentar la reinserció sociolaboral i educativa i la promoció de l’ocupació entre els joves de la comarca, doblarà l’oferta formativa de cara a l’any que ve. Ho va anunciar el vicepresident del Consell Comarcal i responsable de Joventut, Alfons Vila, durant la cloenda de l’edició d’enguany, que es va fer divendres. L’acte va servir per lliurar el diploma acreditatiu als 35 participants de la promoció del 2019. Des de principis d’any, s’han format i han fet tasques a diversos municipis relacionades amb els oficis de forestal i jardiner, manteniment i pintura, i perruqueria. També han participat en xerrades, han rebut nocions sobre com abordar una entrevista de feina, riscos laborals i hàbits saludables, i han fet un curs de manipulador d’aliments. I la mateixa setmana passada van mantenir contacte amb empresaris durant l’Hora Okup’Alt.

Durant l’acte de cloenda, Vila va anunciar que «de cara a l’any 2020 ja estem treballant amb l’ampliació de l’oferta formativa». «En concret, es tractaria de fer dues convocatòries de l’Okup’Alt al llarg de l’any», va afegir, tot matisant que «la intenció és mantenir el mateix equip de formadors, però doblar l’oferta i fer el curs de forma separada, possiblement un a principis d’any, com fins ara, i l’altre de cara a la tardor».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li