L’Okup’Alt 2019 formarà 35 joves en tres possibles oficis

0
782

Els participants faran pràctiques de tasques forestals i jardineria, manteniment i pintura, i perruqueria a 27 pobles


 

La sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Empordà va acollir ahir la sessió de presentació de l’Okup’Alt 2019. La novena edició del projecte formarà un total de 35 joves d’entre 16 i 24 anys que han estat seleccionats d’entre 100 inscrits. D’una banda, aprendran un dels tres oficis del programa; i de l’altra, treballaran tècniques per estar preparats a l’hora de trobar eina. Paral·lelament, faran les pràctiques en 27 municipis de la comarca, i també faran diverses visites i entrevistes amb empreses col·laboradores.

Els tres oficis disponibles enguany són els de forestal i jardiner (faran pràctiques de treballs forestals i de jardineria en diferents espais públics), manteniment i pintura (faran tasques de pintura, lamplisteria i altres pràctiques per arranjar equipaments municipals i comarcals), i perruqueria (treballaran diverses tècniques de perruqueria, estètica i imatge).

El grup de Forestals farà pràctiques a Agullana, Albanyà, Boadella i les Escaules, Cadaqués, Camallera, Cantallops, el Port de la Selva, Espolla, Garriguella, la Jonquera, Lladó, Portbou, Sant Climent Sescebes i en dues iniciatives gestionades directament pel Consell Comarcal (projecte de camins de turisme i espai Llac de l’Aventura). El grup de Manteniment i pintura les farà a Avinyonet de Puigventós, Borrassà, Capmany, el Far d’Empordà, l’Armentera, Llers, Navata, Peralada, Pontós, Roses, Sant Miquel de Fluvià, Sant Pere Pescador, Ventalló i Vilafant. I el grup de Perruqueria, a l’Acadèmia Pivot Point i a diferents centres cívics i espais joves de la comarca.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li