Logis Empordà: objectiu 2020

0
2000

El director general de Transports, Pere Padrosa, espera que el projecte estigui acabat abans de final d’any


Durant la darrera reunió mensual que el Cercle Euram de l’Empordà va mantenir amb els empresaris del territori, el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa, es va mostrar confiat que les obres del Logis Empordà puguin començar durant l’any 2020. En aquest sentit, el figuerenc va apuntar que el relleu a la presidència d’ADIF, amb l’arribada d’Isabel Pardo en el lloc de Juan Bravo, ha permès desencallar el projecte.

«El passat mes de juny ens va donar llum verd per tirar endavant el nostre projecte, que inclou la reforma de l’actual estació», va dir Padrosa. El finançament de l’obra es repartirà entre la Generalitat (el 30%), Port de Barcelona (30%) i un inversor privat vinculat amb el sector de l’automoció (30%): «La nostra intenció és tenir acabat el projecte abans de finals d’any i posar-lo a licitació. Les obres podrien començar entorn de la primavera del 2020, en funció de les licitacions», va afegir el director general de Transports i Mobilitat. A més, Padrosa també va assenyalar que hi ha dos inversors més interessats a instal·lar-se al Logis en un futur pròxim.

La reunió va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, que va reconèixer que l’Ajuntament donarà suport al Logis perquè es tracta d’un «projecte de territori». «Permetrà diversificar el teixit productiu», va agregar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li