L’Obert Miquel Mas frega el rècord participatiu en la 18a edició

0
1496

Entre els jugadors favorits per vèncer en el grup A hi sobresurt la figura del GM francès Jean Noel Riff, tot i que tampoc cal oblidar els GM Miguel Muñoz i Javier Campos o el MI Juan Mellado


 

L’Obert Internacional Miquel Mas, competició organitzada pel Club d’Escacs Figueres,va obrir el teló de la 18a edició dijous passat. Ho va fer acaronant el seu rècord de participants, tenint en compte que enguany hi ha gairebé un centenar d’escaquistes repartits entre els grups A i B i 34 inscrits fins al moment al grup C, el 6è Torneig Infantil sots-12 que es va iniciar ahir. Enguany, entre els jugadors favorits per vèncer en el grup A hi sobresurt la figura del GM francès Jean Noel Riff, tot i que tampoc cal oblidar els GM Miguel Muñoz i Javier Campos o el MI Juan Mellado. En total, hi ha onze titulats internacionals i una quinzena de nacionalitats diferents. Pel que fa als millors gironins, participants que poden optar a fer norma de MI, hi ha el jugador del Gerunda Àlex Vidal i els figuerencs Jordi Cuadras i Jordi Serra.

RESULTATS. A la cinquena ronda, Vidal va demostrar el seu bon moment i va entaular contra Riff, un resultat que els deixa a tots dos, juntament amb Muñoz, com a líders del grup A. Al B, per la seva banda, Claret i Buenafe comanden la classificació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li