Lluís de Anguera es perfila com a nou president de Comerç Figueres Associació

0
414

Lluís de Anguera Marín, que regenta l’estanc Marín del carrer Monturiol, serà, previsiblement, el nou president de Comerç Figueres Associació. De Anguera, actualment vicepresident de l’entitat, subsituïria Jordi Rotllan com a president. Rotllan ha confirmat a HORA NOVA que deixarà el càrrec tot i que no n’ha especificat els motius i ha afegit que el mes vinent hi haurà novetats al capdavant de l’associació a través d’una nota de premsa. El nom de De Anguera sonava des de fa temps donat que Rotllan ha deixat de fer aparicions públiques en els darrers mesos com a president de Comerç Figueres. Ha estat precisament el gerent de l’entitat, Carles Tubert, qui s’ha convertit en el portaveu dels comerciants figuerencs darrerament.
Aquesta setmana es preveu que es reuneixi la junta de Comerç Figueres. Serà quan Rotllan comunicarà oficialment que deixa el càrrec i aleshores és probable que es parli d’una data per fer eleccions. I és que De Anguera sí que ha confirmat la seva intenció d’ocupar el càrrec però no vol ser un vicepresident que faci de president en funcions fins a les pròximes eleccions, ja que el mandat de Rotllan acabava al setembre del 2018. De Anguera presentaria una candidatura i només estaria en funcions un parell o tres de setmanes fins a la convocatòria de les eleccions. El previsible nou president declara: “Tot i que Rotllan ja havia apuntat que potser no podria acabar el mandat per motius professionals, ara tot ha anat ràpid. Encara no puc avançar gaire res perquè m’he d’asseure a parlar per veure quines mancances hi ha a Comerç Figueres, quins punts forts s’han de continuar potenciant i quins punts dèbils s’han de seguir potenciant més”.

JORDI ROTLLAN. L’encara president de Comerç Figueres va accedir a la presidència de l’anomenada Fundació Comerç Ciutadà el 2008. Al setembre del 2014 va revalidar el càrrec al capdavant de l’entitat. La seva tasca professional s’ha centrat en la firma de la dissenyadora figuerenca Cèlia Vela que s’ha convertit en un referent de moda internacional fet a l’Alt Empordà. La marca ha destacat en desfilades com el 080 de Barcelona i també ha presentat les seves creacions a passarel·les com la de París. Actualment Cèlia Vela, amb botiga al carrer Muralla de Figueres, afronta una reforma ambiciosa de l’establiment. D’altra banda, la figura de Jordi Rotllan també destaca per haver estat al capdavant d’una altra entitat social clau a l’Alt Empordà. Es tracta de Càritas Figueres. Després de vuit anys com a president, Rotllan va deixar el càrrec aquest estiu a mans de l’empresari i exalcalde de Figueres, Marià Lorca.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li