Lliuren els premis del concurs de fotografia de patrimoni

0
754

En la categoria creativa, el guardó ha estat per George Cabral de Souza, que va presentar una fotografia de llarga exposició de la bateria L-6 de l’Escala, mentre que la categoria inèdita recau en la imatge de Josep M. Dacosta, que va retratar un búnquer que passa desapercebut molt a prop del monestir de Sant Pere de Rodes


 

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha fet entrega dels premis del Concurs de fotografia de patrimoni, que aquest any ha tingut com a temàtica principal els búnquers. En la categoria creativa, el guardó ha estat per George Cabral de Souza, que va presentar una fotografia de llarga exposició de la bateria L-6 de l’Escala. La categoria inèdita recau en la imatge de Josep M. Dacosta que va retratar un búnquer que passa desapercebut molt a prop del monestir de Sant Pere de Rodes. El darrer guardó ha estat per una foto del búnquer del «Predigolet», de Dolors Puntunet, que amb 674 m’agrades, ha guanyat la categoria de fotografia més popular. Cada premiat ha rebut 400 € i un trofeu.

El certamen promogut per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, es desenvolupa com a eina de sensibilització en el marc del patrimoni cultural de la zona, i des del 2018 es realitza a través de la xarxa social d’Instagram en lloc de la fotografia convencional en paper. Aquest any el jurat, format per tres representants del Consell Comarcal i dos professionals de l’àmbit objecte del concurs, van escollir els guanyadors entre 306 fotografies participants. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li