Lliuren els premis del concurs de fotografia de patrimoni

0
581

En la categoria creativa, el guardĂł ha estat per George Cabral de Souza, que va presentar una fotografia de llarga exposiciĂł de la bateria L-6 de l’Escala, mentre que la categoria inĂšdita recau en la imatge de Josep M. Dacosta, que va retratar un bĂșnquer que passa desapercebut molt a prop del monestir de Sant Pere de Rodes


 

El Consell Comarcal de l’Alt EmpordĂ  ha fet entrega dels premis del Concurs de fotografia de patrimoni, que aquest any ha tingut com a temĂ tica principal els bĂșnquers. En la categoria creativa, el guardĂł ha estat per George Cabral de Souza, que va presentar una fotografia de llarga exposiciĂł de la bateria L-6 de l’Escala. La categoria inĂšdita recau en la imatge de Josep M. Dacosta que va retratar un bĂșnquer que passa desapercebut molt a prop del monestir de Sant Pere de Rodes. El darrer guardĂł ha estat per una foto del bĂșnquer del «Predigolet», de Dolors Puntunet, que amb 674 m’agrades, ha guanyat la categoria de fotografia mĂ©s popular. Cada premiat ha rebut 400 € i un trofeu.

El certamen promogut per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt EmpordĂ , es desenvolupa com a eina de sensibilitzaciĂł en el marc del patrimoni cultural de la zona, i des del 2018 es realitza a travĂ©s de la xarxa social d’Instagram en lloc de la fotografia convencional en paper. Aquest any el jurat, format per tres representants del Consell Comarcal i dos professionals de l’àmbit objecte del concurs, van escollir els guanyadors entre 306 fotografies participants. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li