Lliuren 2.119 firmes per aturar el macrocĂ mping a Garriguella

0
2191

El portaveu de la plataforma Salvem Garriguella, Joan Salmeron, va demanar a l’alcaldessa que “no consideri aquest projecte com una activitat de valor estratègic i d’especial interès municipal” i l’aturi


 

La plataforma Salvem Garriguella lluita per frenar el projecte del macrocàmping, que ara és a mans de la Generalitat perquè hi doni el vistiplau. Membres de la plataforma van entregar aquest divendres a l’Ajuntament de Garriguella 2.119 firmes en contra de la iniciativa. L’alcaldessa, Isabel Teixidor, va assegurar que estudiaran la recollida de firmes però va admetre que veuen amb bons ulls la proposta.

El portaveu de la plataforma, Joan Salmeron, va demanar a l’alcaldessa que “no consideri aquest projecte com una activitat de valor estratègic i d’especial interès municipal” i l’aturi. Salmeron també va dir que 350 persones de Garriguella han firmat en contra del macrocàmping i que això són més vots que els aconseguits per l’alcaldessa. Segons els opositors, el projecte del càmping preveu una capacitat màxima per a 2.000 persones, en 17,5 hectàrees de terreny. Hi hauria 600 parcel·les de les quals unes 300 serien per a bungalous. També s’hi preveuen altres equipaments com un restaurant, un supermercat o un bar i una edificabilitat al voltant dels 8.700 metres quadrats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li