Llançà vol ampliar la biblioteca i construir un centre d’activitats

0
1808

Aquests dos projectes, valorats en 150.069 i 367.184 euros, són els dos que s’han presentat al PUOSC 2020-2024


 

L’Ajuntament de Llançà vol construir un centre de fires i activitats socioculturals per substituir la carpa de la festa major i del carnaval, i ampliar la biblioteca municipal Pere Calders. Aquests dos projectes, valorats en 367.184,05 i 150.069,20 euros respectivament, són les dues actuacions que s’han presentat a la nova convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC 2020-2024). L’equip de govern ho va anunciar en el ple de la setmana passada a instàncies d’una pregunta del grup d’ERC.

La que va ser l’última sessió d’aquest 2019 va modificar la forma de gestió del Museu de l’Aquarel·la-J. Martínez Lozano i del Patronat Municipal de l’Esport. En concret, es van dissoldre els organismes autònoms que el gestionaven fins ara i es van integrar les dues entitats a les regidories de Cultura i Esports respectivament per optimitzar-ne la gestió i el pressupost. Durant la sessió també es van fer públics els guardonats municipals del 2020. La Llança d’Or serà per a Coral Palandriu; la Llançà de Plata, per al Grup de Teatre I per què no?, i la Llança de Coure, per a Biel Vargas.

A l’apartat de precs i preguntes, els republicans també van denunciar que l’Ajuntament no compleixi amb l’obligatorietat de registrar la jornada laboral dels treballadors municipals (perquè estan en negociacions amb el comitè d’empresa). I van criticar que l’equip de govern ha decidit, de manera unilateral, ubicar el Casal del Pensionista i un nou Centre de Joves a la Casa Marly. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li