Llançà rebaixa 45.000 euros els sous polítics

0
1282

El nou govern, format pels set regidors del PDeCAT i el PSC, tindrà una dedicació exclusiva (Sílvia Barris) i dues de parcials (Joan Carles Mora i Sònia Sarola)


 

El ple de Llançà va aprovar dijous la nova organització i funcionament del consistori municipal. És a dir, el cartipàs, els sous i les dedicacions del nou equip de govern, integrat pels cinc regidors del PDeCAT i els dos d’ERC.

Tal com va avançar HORA NOVA, els dos regidors socialistes mantindran les atribucions que ja tenien fins ara, quan formaven govern amb ERC i l’APL. I la resta de regidories s’han repartit entre els antics convergents [vegeu el cartipàs a la dreta].

Pel que fa a les retribucions dels regidors, el nou govern ha rebaixat la despesa en 45.000 euros respecte del que cobraven els seus predecessors. L’alcalde, Pere Vila, argumenta: “Quan va començar la legislatura l’anterior govern crèiem que els sous no s’ajustaven al que Llançà havia de pagar als càrrecs municipals. Per tant, hem tornat a les xifres que més o menys s’havien portat sempre en municipis com el nostre”. I les dedicacions han passat de quatre a tres. Seran per a Sílvia Barris (100%), Joan Carles Mora (90%) i Sònia Sarola (60%).

El cartipàs

Cartipàs_Llançà

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li