Llançà instal·la càmeres de videovigilància

0
726

El consistori vol implementar de manera gradual diferents dispositius de vigilància als punts del municipi on es detecten més problemes


L’Ajuntament de Llançà ha iniciat els tràmits per col·locar càmeres de seguretat en diferents zones del municipi per combatre els actes incívics i prevenir els robatoris. El consistori vol implementar de manera gradual diferents dispositius de vigilància als punts del municipi on es detecten més problemes. La ubicació definitiva d’algunes de les càmeres es vol fer amb la col·laboració de la Policia Local i la ciutadania. Tot i això, l’Ajuntament ja ha informat, a través d’una publicació a les xarxes socials, de la col·locació de dispositius en les zones on es llencen les escombraries, ja que s’ha detectat un augment en les conductes incíviques pel que fa a l’ús dels contenidors.

La mesura segueix la línia preventiva dissuasòria que ha adoptat l’Ajuntament en els darrers dies. El consistori havia detectat un augment en actes incívics arreu del poble. Ja es va emetre un ban en què s’informava de l’import de les sancions per a tots els qui no respectessin les normes del reciclatge d’escombraries. Des que es va aprovar el passat 22 de juliol, s’han anat aixecant actes de les infraccions detectades. Els imports per les conductes incíviques se sancionen amb multes d’entre 100 i 400 euros. Segons el govern municipal, l’objectiu és aconseguir un bon ús dels contenidors i tenir Llançà més net.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li