Llançà busca voluntaris pel punt lila

0
810

El que es demanarà al personal de la borsa de treball és la seva predisposició en els dies que sigui necessària la seva col·laboració, i desenvolupar tasques de sensibilització amb una actitud proactiva


Llançà buscar voluntaris per formar part de l’equip de punts liles. Aquests espais són un lloc d’informació, identificació, visualització i actuació contra les violències masclistes que pateixen dones i col·lectius LGTBI en els espais d’oci.

Té una clara funció pedagògica, amb l’objectiu de prevenir les violències, especialment entre els més joves, en ambients de festa, on sovint són més normalitzades i invisibles. El seu objectiu és sensibilitzar en el context d’oci nocturn i que esdevingui un entorn segur on qualsevol actitud masclista sigui rebutjada.

El que es demanarà al personal de la borsa de treball és la seva predisposició en els dies que sigui necessària la seva col·laboració, i desenvolupar tasques de sensibilització amb una actitud proactiva. També es demanaran accions de prevenció, i d’actuació davant d’una agressió. En aquests casos serà necessari seguir el protocol i atendre la persona que ha estat agredida oferint-li un espai de seguretat i preservant la seva intimitat, i recollir tota la informació necessària que passi a la festa.

A la pàgina web de l’Ajuntament hi ha un formulari que s’ha d’emplenar i signar abans de portar-lo a l’Ajuntament. Per acabar de formar part de la borsa de voluntaris del punt lila, els aspirants hauran d’assistir a les formacions sobre els mètodes d’actuació que es desenvolupen en un dels punts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li