Lladó fa efectiu el canvi d’alcalde amb l’entrada de l’arqueòleg Quim Tremoleda

0
940

Lladó té nou alcalde, Quim Tremoleda. Dissabte al matí es va celebrar el ple de renúncia d’alcaldia i el ple d’investidura del nou batlle, en el marc de la festa major del poble. L’exalcalde Joan Fàbrega valora el ple amb optimisme en un ambient festiu i familiar. Fàbrega va cedir el relleu a Tremoleda fins al juny de 2019.

ACORD. El canvi de govern era un pacte que el partit republicà va acordar: abans de les eleccions municipals, la intenció era que el primer any d’alcaldia seria de Joan Fàbrega i que els altres tres anys de mandat estarien encapçalats per Tremoleda. El previ acord es va fer perquè el grup municipal no creu en els mandats llargs. El ja exalcalde Fàbrega va afirmar que “els objectius que m’havia proposat com alcalde ja s’han aconseguit i cal tenir-ne més. Per això ara és el torn d’en Quim Tremoleda, que té molta il·lusió i molts projectes”. Tot i així, Fàbrega es mantindrà com a tinent d´alcalde i alhora diputat provincial per Esquerra Republicana de Catalunya. Fàbrega va assegurar que, des de la seva cadira com a diputat, intentaria aconseguir el millor per al poble.

PLANS DE GESTIÓ. L’equip de govern del consistori lledonenc comptarà amb la mateixa gent i seguirà una línia de treball semblant a la que hi havia implantada fins ara. Una de les intencions del nou alcalde és remodelar el centre cívic de Can Quico. L’Ajuntament va comprar aquestes instal·lacions amb l’objectiu de ser el lloc de trobada dels lledonencs. Però actualment el recinte necessita una remodelació general. El 1r tinent d’alcalde, Joan Fàbrega, explica que “hi ha molta feina a fer i cal una bona inversió, però estic convençut que Tremoleda ho aconseguirà”. Es calcula que el projecte de remodelació del centre cívic ha d’estar llest a finals del 2018.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li