L’iQUIOSC, el quiosc digital de revistes i premsa en català, fa parada a Llers

0
1119

Hi serà els dijous 6 i 27 de maig, i també el 17 de juny, en horari de 10h a 13.30 h, a la plaça del Ramal


La caravana de revistes de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català ) torna a fer parada al poble de Llers. Aquest mateix dijous, 6 de maig, l’iQUIOSC en ruta serà a la plaça del Ramal de 10 a 13.30 h i els dijous 27 de maig i 17 de juny, també. iQUIOSC.cat és una iniciativa que fa arribar arreu del territori revistes i premsa en català de tots el temes i per a totes les edats. Tal com destaquen, l’APEC creà aquest projecte per portar les revistes en català allà on no arriben per diferents motius, com ara la manca de punts de venda: aquest, per exemple, és un dels motius perquè es va iniciar aquesta prova pilot l’hivern passat a la nostra comarca, un dels territoris amb més concentració de pobles i micropobles de menys de 500 habitants.

LLERS. És per això que, un any més, l’Ajuntament de Llers dona suport a la iniciativa d’iQUIOSC.cat i durant tres dijous la caravana s’aturarà per oferir el seu servei i diferents descomptes al municipi. Cal detallar que a la rulot s’hi poden trobar totes aquelles publicacions periòdiques del territori català, com ara diaris, revistes, premsa comarcal i publicacions gratuïtes. En destaquem que aquest setmanari, HORA NOVA també es pot trobar, cada setmana, al portal de l’iQUIOSC.

QUIOSC DIGITAL. Tota la oferta que es pot trobar a la caravana d’iQUIOSC és també el que ofereixen a través de la seva plataforma de quisoc digital. Cal destacar que aquest és el primer quiosc digital de revistes i premsa en català, sota una plataforma única i independent. La persona usuària del portal pot escollir la modalitat que més li agradi i descarregar-se un exemplar únic o subscriure’s per un any a la publicació. A més, a tot el portal digital s’hi pot accedir amb l’aplicació per a dispositius iPhone, iPad i Android a través d’App Store i Google Play.

El projecte compta amb les associacions de premsa del sector: l’ACPC (Associació Catalana de Premsa Comarcal), l’ACPG (Associació Premsa Gratuïta i Mitjans i Digitals)i l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li