L’iQUIOSC.cat a tocar de casa

0
613

Una caravana mòbil apropa prop de 200 revistes a pobles sense quioscos


Un cop cada quinze dies, diversos municipis de la comarca compten amb un quiosc mòbil. Es tracta de la caravana de l’iQUIOSC.cat en ruta, un punt de venda mòbil que agrupa prop de 200 revistes de les més diverses temàtiques. Aquesta caravana literària ambulant, anomenada iQUIOSC.cat en ruta, permetrà que veïnes i veïns hi trobin mostres de la gran varietat de revistes, puguin conèixer-les, adquirir-les i subscriure-s’hi, amb promocions especialment pensades per a l’ocasió.

Durant els matins l’iQUIOSC.cat se situa en un lloc cèntric del poble, buscant la màxima concurrència possible –a la plaça, al mercat o prop d’un centre cívic– i a les tardes es trasllada prop d’una escola rural d’un altre poble, atès que l’oferta existent de publicacions també s’adreça als infants i joves. Inicialment, la ruta passa pels pobles de Pau i l’Armentera els dilluns; de Verges i Albons els dimarts; de Vilabertran i Lladó els dimecres; de Llers i Agullana els dijous, i de Portbou i Capmany els divendres. La durada està prevista fins a la tercera setmana de desembre.

A més, l’establiment mòbil pren totes les mesures necessàries vigents perquè l’afluència al quiosc es faci de forma ordenada i evitar les aglomeracions, i també compta amb gel hidroalcohòlic.

Aquesta iniciativa pilot s’estén de moment tant a l’Alt com al Baix Empordà, ja que són dues de les comarques amb més concentració de micropobles de menys de 500 habitants. El projecte està impulsat per L’APPEC Editors de Revistes i Digitals, i compta amb el suport dels ajuntaments dels municipis on es du a terme, de la Diputació de Girona i de la Generalitat de Catalunya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li