L’institut Ramon Muntaner homenatja els seus docents

0
775

L’exposició ‘Galeria de docents il·lustres’ reivindica les figures més representatives del seu professorat amb biografies i imatges de 20 mestres


Recordar un seguit de professores i professors que, amb la seva tasca, han ajudat a construït la història del centre, de la ciutat i de la comarca i que van esdevenir fonamentals en la formació de diverses generacions d’alumnes. Aquest és l’objectiu de l’exposició permanent que porta per títol Galeria de docents il·lustres i que es pot trobar a l’Institut Ramon Muntaner. Una mostra situada a l’escala principal de l’institut i que ha incorporat els panells dedicats a Lluís M. Jordi (1864-1929), Ernesto Carratalá (1918-2015), Joaquim Serra Vila (1892-1976) i Isabel-Clara Simó (1943-2020). Docents que en diversos moments del segle XIX i XX van deixar una profunda empremta en el centre, i que és sumen a figures com Maria Àngels Anglada i Alexandre Deulofeu.

Aquesta darrera ampliació ha estat fruit del treball dels alumnes del Grup d’enriquiment de l’Institut Ramon Muntaner i la seva execució ha estat possible gràcies a l’ajut de l’Associació de famílies de l’Institut Ramon Muntaner (AFA).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li