L’infern fiscal a Catalunya

0
1624

La setmana passada, el govern social-comunista, va comptar amb el suport d’una estranya majoria, formada per ERC, EH-Bildu, el PNV i el PDeCAT, entre altres formacions polítiques, que va servir per aprovar els Pressupostos Generals de l’Estat per l’any 2021.

Aquests comptes passaran a la història per la perillosa combinació de partits que ha triat Sánchez com a socis. Ha quedat molt clar quin tipus de personatge resideix a La Moncloa, una persona sense valors ni principis, que és capaç de pactar amb el mateix diable si escau, tot per tal de mantenir-se al poder. El pacte amb Bildu, els hereus de la banda terrorista ETA, n’és bona mostra de la falta d’escrúpols de Sánchez.

Un altre dels socis del «sanchisme» és ERC, que a part de voler saltar-se la Constitució, les lleis vigents i aconseguir el seu objectiu separatista, dona lliçons fiscals a la resta de comunitats autònomes. El seu portaveu al Congrés, el Sr. Rufián, demana una pujada d’impostos als madrilenys, ja que ell considera que és un paradís fiscal on arriben empreses que marxen de Catalunya, a la recerca d’impostos més baixos.

Cal recordar-li al diputat Rufián, que si la Generalitat s’estalviés el dispendi independentista, amb més de 1.700 milions d’euros a l’any en accions separatistes i amb una despesa de 303 milions d’euros per la televisió propagandística d’ERC i Junts, els catalans podríem pagar menys impostos. Les polítiques econòmiques del Partit Popular a la Comunitat de Madrid són un model alternatiu a l’infern fiscal que ERC i Junts han establert a Catalunya. A més, són molts els catalans que s’apropen a la regió de Madrid, no només per una qüestió fiscal, també perquè és una terra acollidora i de llibertats, on no es pregunta a ningú d’on ve, ni quina llengua parla, a diferència de la Catalunya que vostès han creat.

A tall d’exemple, el govern de Catalunya hauria d’explicar als catalans perquè l’impost de successions te una bonificació del 99% a les comunitats on governa el Partit Popular i aquí en canvi és dels més alts, senzillament qüestió de bona gestió i de mirar sempre els interessos dels contribuents.

La política no es pot basar en propaganda, lemes i tuits; la política ha de ser una eina per millorar la vida dels nostres conciutadans. La nova forma de fer política representada en gent com el Sr. Rufián s’ha oblidat del que és el servei públic i s’ha centrat en expandir els seus egos a través dels mitjans. Jo segueixo confiant en la política del treball i l’esforç, per això des del Partit Popular hem presentat més de 1.500 esmenes a aquests pressupostos. Desgraciadament, hem estat l’únic partit constitucionalista que s’ha preocupat per millorar la vida dels gironins a través d’esmenes per modificar aquests comptes que havien deixat en l’oblit la província de Girona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li