L’infantil del CGR Gemma, el millor conjunt de Catalunya

0
994

La final de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica va coronar diumenge l’infantil de nivell 7 del CGR Gemma com a millor conjunt de Catalunya de la temporada. A Tarragona, les figuerenques van aconseguir la victòria amb molta superioritat respecte de les seves rivals, i van arrodonir una campanya que han acabat invictes en l’àmbit català, amb triomfs al Campionat de Catalunya i a les tres fases prèvies de la Copa Catalana.
Èlia Benítez, Elisa Cámara, Marta Casero, Berta Martín i Ester Pol van demostrar diumenge que no tenen rival entre els conjunts catalans del seu nivell, i van executar l’exercici de tres cèrcols i i dues cintes de forma impecable. El seu primer lloc a la classificació final no va sorprendre ningú, i la seva actuació va comportar fins i tot les felicitacions d’entrenadores d’altres clubs presents a la competició.
“Fa deu anys que ens dediquem a la rítmica amb el CGR Gemma i mai ens havíem trobat amb un equip així, que no ha baixat de la primera posició”, va explicar Gemma Torrent, responsable del club figuerenc juntament amb Eva Garvín, que va reconèixer que el més habitual és que els podis siguin diferents a cadascuna de les competicions, ja que els conjunts acostumen a patir alts i baixos.
Cal destacar que, a banda de les cinc competicions oficials, l’infantil del CGR Gemma també ha guanyat la Copa Figueres i la Vitry Cup, i va ser segon al Trofeu Nacional del Nàstic de Tarragona, només superat per l’ECA de València. Al Campionat d’Espanya, a Guadalajara, les altempordaneses van acabar en 33a posició, però van ser les millors entre els representants de Catalunya.
“Considerem que les jutges les van puntuar per sota del que es mereixien, però tot i així van acabar per davant dels altres clubs catalans”, comenta Torrent, que destaca que “a Catalunya no hem tingut rival”. La superioritat de les infantils es posa de manifest en els resultats de cada competició, que han guanyat amb una diferència mitjana de 4 punts sobre el segon. El secret, per Gemma Torrent, és que les cinc gimnastes “actuen com un equip. Hi ha companyonia i complicitat a la pista. A cada moment saben on són totes. Això és e

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li