L’Índia és la cultura convidada a la 25a Festa de la Sal

0
1622

El consistori ha presentat la programació d’enguany, que tindrà com a grup convidat per a l’interncanvi de danses el Sayari Roots Of Gispy


Dissabte 10 de setembre a les 11 del matí a l’Alfolí de la Sal de l’Escala es farà la presentació del 25 aniversari de la Festa de la Sal. Un acte que servirà com a homenatge als exalcaldes que han donat suport a la Festa de la Sal. Seguidament es presentarà el país i grup convidat: Sayari Roots of Gipsy (Rajasthan, l’Índia) amb la presència de l’ambaixador de l’Índia a Espanya, Shri Dinesh K. Patnaik.

Els actes, però, començaran divendres amb la presentació del darrer disc de Josep Tero, Fugir i salvar-se, i un Cercabars amb el Cor Indika. El gruix d’activitats es concentra al dissabte amb un matí de propostes de tallers, visites guiades, concerts a la Punta, cantada de vermut i la Trobada de Barques de Vela Llatina de l’Escala, que aquest any també commemora la seva 25a edició. A la tarda es faran activitats tradicionals com la mostra d’oficis mariners, l’arribada dels vaixells de la sal, l’intercanvi de danses i l’espectacular ball del Drac a la platja, que arribarà, com es feia antigament, precedit per tres flamarades des del Gavià. Els actes es clouran diumenge amb l’homenatge a l’últim barriler de l’Escala, Sebastià Callol Tianet, i la presentació del llibre Els oficis de la Festa de la Sal: el barriler.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li