Lídia Albert: ‘Les 1.829 persones són una quantitat extremadament gran, important i solidària’

0
924

La presidenta de Grup Iris destaca el concepte de «solidaritat íntegra» que s’ha viscut enguany durant la cinquena edició de la Cursa de la Dona de Figueres


Amb què es queda, d’aquesta edició?
A banda de la solidaritat que ens ha arribat d’arreu de la península –hem enviat samarretes a Galícia, al País Basc…– em quedo amb la satisfacció d’haver pogut donar un bri de tranquil·litat a quatre persones que, durant el lliurament de samarretes i inscripcions, van venir a trobar-nos i van fer el seu primer pas per tirar endavant amb el que els ha tocat viure. Van verbalitzar que patien la malaltia i els va venir de gust compartir-ho amb Grup Iris. Ampliem la família Iris, i no ho viurem com una cosa negativa, ans al contrari. El càncer continua existint, per això ens sentim afortunades de poder ajudar en la mesura del possible, de fer costat.

Una ajuda que s’impulsa a partir de la Cursa, en gran part.
Sí. Sempre hem dit que nosaltres no som gens ambicioses, intentem tirar a la baixa, però les 1.829 persones –de moment– són una quantitat extremadament gran, important i solidària. Aquestes persones, aquestes famílies, han demostrat una solidaritat completament íntegra.

Es queda amb algun moment?
Durant el dia hem tingut anècdotes molt boniques. Hem vist imatges de totes les maneres, i probablement, si haguéssim fet un concurs de fotografia com l’any passat, no en podríem trobar una millor que l’altra. Totes porten a escriure la paraula solidaritat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li