Liciten les obres per remodelar l’aparcament dels Palangrers

0
1327

El nou espai tindrà 44 places per a cotxes, 12 per a motos i 10 per a bicis, i donarà continuïtat a l’itinerari de vianants


 

Després del projecte de condicionament dels accessos a la platja dels Palangrers, que l’any passat ja va permetre enjardinar l’espai i incorporar-hi una rampa de connexió amb la platja, l’Ajuntament de Roses ha tret a licitació les obres per remodelar l’aparcament adjacent. Més concretament, el projecte consistirà a remodelar l’espai que hi ha entre la carretera del Far, la platja dels Palangrers i el moll de Drassanes. S’hi habilitaran 44 places de pàrquing per a vehicles, 12 places per a motos i 10 per a bicicletes. A més, el projecte donarà continuïtat a l’itinerari per a vianants que va des de la vorera de la carretera del Far fins a la mateixa platja.

Els treballs inclouran la pavimentació de tota la zona d’accés i d’aparcament de vehicles amb aglomerat asfàltic. I l’espai per a vianants es cobrirà amb formigó rentat a l’àcid per harmonitzar la imatge amb les voreres del Far i el camí de ronda adjacents. També es plantaran espècies vegetals, tant arbres com arbustos, per embellir el conjunt, i s’instal·laran els sistemes de reg i enllumenat i el mobiliari urbà necessaris.

La superfície total de l’àmbit d’actuació és de 1.900 m². I el projecte ha sortit a licitació per un import de 100.000 euros i un període d’execució d’uns quatre mesos.

Amb aquesta actuació, el consistori continua adequant paisatgísticament el front marítim rosinc i millorarà la imatge i accés d’un espai turístic i també molt concorregut pel públic local. La platja dels Palangrers, de petites dimensions, es considera la primera cala desvinculada del nucli urbà del poble i rep un gran nombre d’usuaris al llarg de l’any.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li