Liciten la reforma del carrer de la Jonquera per 728.794 euros

0
1024

L’actuació s’emmarca en el darrer Pla de Barris finançat al 50% amb la Generalitat i forma part d’un pla global que aborda altres carrers del centre històric, com l’Ample i el tram final del Peralada


 

L’Ajuntament de Figueres ha posat a licitació el projecte de reforma del carrer de la Jonquera per un import de 728.794,39 euros. L’actuació s’emmarca en el darrer Pla de Barris finançat al 50% amb la Generalitat i forma part d’un pla global que aborda altres carrers del centre històric, com l’Ample i el tram final del Peralada.

L’objectiu de la intervenció és retornar a aquest vial “el rol d’espina vertebradora” del teixit urbà de la ciutat. El vial era l’antic raval del camí de França. El carrer ocupa poc més de 200 metres, dividits en dos trams, un dels quals és d’ús exclusiu per a vianants des de fa anys. El projecte planteja la creació d’una via de plataforma única amb pedra natural i anirà acompanyat d’un programa d’ajuts per rehabilitar façanes i adequar edificis per tal de dinamitzar tot l’entorn. La voluntat és que l’obra pugui estar executada a finals de l’any vinent.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li